Ο Μακρυγιαλός βρίσκεται 33km νοτια της Σητείας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της περιοχής της Σητείας. Το όνομα Μακρυγιαλός οφείλεται στην μεγάλη αμμώδη παραλία του χωριού που έχει μήκος περίπου 1km. Η παραλία έχει πολύ ρηχά κρυστάλλινα νερά και λεπτή άμμο, γεγονός που καθιστά την παραλία του Μακρυγιαλού ιδανική για οικογένειες με παιδιά αλλά και για όσους δεν ξέρουν να κολυμπάνε καλά. Δύο πανέμορφα παραδοσιακά χωριά ο Aγιος Στέφανος και οι Πεύκοι βρίσκονται πολύ κοντά στον Μακρυγιαλό

. Τόσο ο Μακρυγιαλός όσο και η τριγύρω περιοχή είναι σχεδόν παρθενική και είναι ιδανική για αυτούς που αναζητούν ήρεμες διακοπές. Υπάρχουν πάρα πολύ επισκέπτες που έρχονται στην περιοχή κάθε χρόνο.


                             

Από τον Μακρυγιαλό μπορείτε να επισκεφθείτε τη Μονή Καψά , το φαράγγι και το λαογραφικό μουσείο στους Πεύκους, τις σπηλιές του Βρέικου, το Δασάκι του Κουτσουρά το φαράγγι στα Περβολάκια, την Ενετική Έπαυλη στην Ετιά, το κάστρο της Βόιλα στο Χανδρά, τους ανεμόμυλους στους Αρμένους και την Ζήρο, καθώς επίσης και να εξερευνήσετε τα χωριά Aγιος Στέφανος, Πεύκη, Περβολάκια, Σκοινοκάψαλα και Ορεινό.

Παραλία Ανάληψης...άποψη 1

Παραλία Ανάληψης...άποψη 2

Παραλία Ανάληψης...άποψη 3

Παραλία στο λιμανάκι...άποψη 1

Παραλία στο λιμανάκι...άποψη 2

Παραλία Λαγούφα ...άποψη 1

Φαράγγι...φαράγγι στα Περβολάκια

Κάστρο Βόιλα...στον Χανδρά

Μονή Καψά...ιερά μονή Τιμίου Προδρόμου

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα κρατήσεων

ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία